Днес ни е омаяла носталгията по една от най-хаотичните любовни истории,

...
Днес ни е омаяла носталгията по една от най-хаотичните любовни истории,
Коментари Харесай

Джоли, Пит, Анистън - разкритията, които не знаете за най-известния любовен триъгълник в Холивуд

Днес ни е омаяла носталгията по една от най-хаотичните любовни истории, която се люлее сред 2 хилядолетия. В основните функции са Брад Пит, Дженифър Анистън и Анджелина Джоли . Всички знаем по какъв начин приключва тя, само че детайлите и заплетеностите са това, което я прави забавна. Всичко стартира в подемния интервал в кариерите на Дженифър Анистън и Брад Пит.

Те се срещат за първи път в Холивуд, защото мениджърите им са другари. Именно мениджърите им уреждат първата им среща, с която стартират връзките на изгряващите звезди. Всичко става публично, когато двамата се появяват на премиите „ Еми “ с тези иконични тоалети. След това Брад и Дженифър на процедура господстват над Холивуд и са любимците на цяла Америка.

 Брад и Дженифър Getty

Няколко месеца по-късно на концерт на Стинг излиза наяве, че Брад е предложил на Дженифър - двамата се качват на сцената и демонстрират годежния пръстен на актрисата. По това време тя признава в няколко изявленията, че това е най-щастливия интервал в живота ѝ.

На 29 юли 2000 година пред 200 от най-близките им другари и родственици, на канара с аспект към Тихия океан в Малибу, двамата се венчават. Сватбата им е толкоз обилна, че се спекулира, че им е струрала към 1 млн $. Тя се трансформира в сватбата на новото хилядолетие . Голяма, блестяща, само че и много обичайната.

През 2004 година Дженифър към този момент поприключва със фотосите на сериала „ Приятели “, а на Пит му следва да стартира кино лентата „ Мистър и мисис Смит “ . В изявление пред The Guardian, Анистън приказва за края на сериала и за желанието си да сътвори семейство с Пит: „ Време е. Време е. Мога да работя и с дете, мога да работя и бременна. “

Отнема ужасно доста старания и време на прoдуцентите на кино лентата „ Мистър и мисис Смит “ да съумеят да съберат Анджелина Джоли и най-сексапилния мъж на планетата (по това време) в основните функции. Снимките стартират през януари и към април към този момент са плъзнали клюки, че двамата имат повече от „ химия пред камерата “. Знаехте ли, че е спонтанна от Анджи?
 Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...
Малко след последната си отмора в Мексико Брад и Джени афишират, че са се разделили. Това гласи формалното им известие:

„ Бихме желали да съобщим, че след седем години дружно взехме решение публично да се разделим.... раздялата ни не е резултат от нито една от спекулациите, упоменати в таблоидните медии. Това решение е резултат от доста обсъждане. С наслада оставаме отдадени и грижовни другари и се отнасяме с огромна обич и удивление един към различен... “

Историята продължава в галерията.
 Страстна, безредна, стихийна: любовната история на Бранджелина  Страстна, безредна, стихийна: любовната история на Бранджелина  Страстна, безредна, стихийна: любовната история на Бранджелина  Страстна, безредна, стихийна: любовната история на Бранджелина
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР